Babos Tímea idén világszínvonalon teljesített – értékelte a magyar teniszező 2016-os eredményeit a MOL-csoport kommunikációs igazgatója. Szollár Domokos arról is beszélt, hogy jövőre milyen eredményeket várnak a társaság által támogatott versenyzőtől.  

„Babos Tímeával tíz éve dolgozik együtt a MOL, a társaságnál akkor még csak reméltük, hogy sikeres lesz – mondta Szollár Domokos, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója. – Az elmúlt években már lehetett látni, hogy Timi pályája egyre sikeresebb lesz, ezért az év elején bíztunk abban, hogy a korábbiaknál is eredményesebben teljesít. Reméljük, hogy jövőre még ennél is jobb lesz, szerintünk van még Timiben potenciál.”

Szollár Domokos kiemelte, hogy a MOL-csapaton belül Babos Tímea azok között van, akikre a leginkább büszkék. A teniszben top harmincas versenyzőnek lenni világszínvonalat jelent, kevés magyar sportoló van, aki ilyen szinten képes teljesíteni – tette hozzá.

„Babos Tímea a kétszeres olimpiai bajnok kardozó Szilágyi Áronhoz és az ötszörös ötkarikás aranyérmes kajakozó Kozák Danutához hasonlóan világszinten versenyez” – hangsúlyozta a MOL-csoport kommunikációs igazgatója.

Arról is beszélt, hogy minden évben szigorú feltételeket határoznak meg a támogatott sportolókkal kapcsolatban, ezek azonban nem a világranglistás helyezésekről szólnak. A teniszezőtől a versenyeken várnak el minél jobb eredményeket, ezt egy részletes pontrendszer szabályozza. Ezeknek a feltételeknek eddig Babos Tímea maximálisan megfelelt. Jövőre még jobb eredményeket várunk tőle, de ennek ő valószínűleg meg is tud majd felelni – tette hozzá Szollár Domokos.

A MOL-csoport kommunikációs igazgatója kiemelte, hogy a társaság a sportolókkal való együttműködésben is a legjobb eredményeket akarja elérni. Szollár Domokos emlékeztetett, hogy Kemény Dénes szövetségi kapitányi kinevezésekor is azt mondta, hogy olimpiai bajnok szeretett volna lenni, és csak úgy szabad bármibe belevágni, hogy az ember a maximumra törekszik.