WTCR: Óriásit ment Szlovákiában Zengőék spanyol pilótája

2020. október 11. vasárnap 12:44

Mikel Azcona az elrontott időmérő után a versenyen alaposan odatette magát, mindhárom futamon óriási hátrányt ledolgozva szerezte a pontokat a Zengő Motorsportnak a Slovakiaringen.

A WTCR harmadik versenyhétvégéje hozott nagy pillanatokat, de összességében nem mindenkinek sikerült a legjobban. Pedig előzetesen Kismarty-Lechner Gábor és Boldizs Bence is azt mondta, a Slovakiaringen jó teljesítményt vár magától, hiszen ezt a pályát mindketten jól ismerik. 

Az időmérők nem sikerültek jól Zengőéknek - bár az első teszten Mikel Azcona volt a mezőny leggyorsabbja -, így meglehetősen rossz pozícióból kellett rajtolnia mindhárom pilótának. Ez Mikel Azconát zavarta meg a legkevésbé, a spanyol pilóta hatalmasat harcolt, és az első versenyen a 8., a másodikon a 4., a harmadikon az 5. helyen hozta be a Cuprát, pedig kétszer a 17., egyszer a 15. helyről rajtolt. 

A spanyol nagyszerű versenye mellett a magyar pilóták is mentek, ahogy tudtak, ez Boldizs Bencétől egy 13. helyet jelent, míg Kismarty ezúttal mindhárom versenyen az utolsó helyen végzett. A mezőny jövő héten a Hungaroringen versenyez. 

MOL Sportágak
MOL Csapat