MOl Bajnokok Viadala: jutottak sztárok a C csoportba is

2020. május 27. szerda 12:32

A MOL Bajnokok Viadalának C csoportja is felvonultatja a maga sztárparádéját: Fucsovics Marci, Vida Máté és Kismarty-Lechner Gábor áll rajthoz szombaton.

Bánhidi Bence nemcsak a hatos vonalát uralja a kézilabdapályákon, de a virtuális hagymaleves-főzésben, illetve a sztriptíz-kosárlabda kombóban is megállíthatatlannak bizonyult, így a MOL-Pick Szeged beállósa lett a MOL Bajnokok Viadala első győztese. A második körben kiderült, hogy Babos Timi nem pusztán a világ egyik legjobb páros teniszezője, de jedi mesternek sem utolsó, a virtuális futóversenyben pedig konkrétan legyőzhetetlen.

Rólunk, nézőkről pedig az derült ki, hogy nagyon szeretünk a sportolóinkkal együtt nevetni, hiszen rengetegen követték az elmúlt hetekben a MOL Bajnokok Viadalának küzdelmeit. A két győztes mellett, ebben biztosak vagyunk, jól érezte magát a versenyen az ezúttal (szokatlan módon) a vert mezőnyben végző Hosszú Katinka, Szilágyi Áron, Herczig Norbi és Zengő Zoli is, így semmi okunk nincs azt feltételezni, hogy a harmadik forduló nem lesz hasonlóan izgalmas és szórakoztató.

Tenisz, foci, autóverseny - mindenből a legjobb

A C csoportba is találtunk világsztárokat a MOL Csapaton belül, nem is akármilyeneket. Napjaink első számú férfi teniszjátékosa, a tavaly egészen az ATP ranglista 30. helyéig rakétázó Fucsovics Marci csap majd össze a dunaszerdahelyi FC DAC, valamint a magyar válogatott középpályásával, Vida Mátéval, és azzal a Kismarty-Lechner Gáborral, akinek a nevénél csak az eredménylistája előkelőbb. A Zengő Motorsport pilótája hatszoros magyar bajnok, valamint Közép-Európa Zóna bajnok is.

A harmadik versenynapon is lesz új feladat az előzőekhez képest, viszont - nem utolsó sorban a Hosszú vs Babos csatának köszönhetően, amin hol a körmünket rágtuk, hol a térdünket csapkodtuk a nevetéstől - visszatér a Speed Runner nevű játék.

A másik kihívás a Sparc nevű játék lesz, hogy ne hagyjuk pihenni a VR-szemüvegeket. Itt mindhárom játékosnak ugyanazon a pályán kell helytállnia, a cél az, hogy a motion controllerrel (közismert nevén: fagyi) adott időn belül minél több céltáblát eltaláljanak a fiúk. Vajon előnyben van-e a többiekkel szemben Fucsovics Marci, vagy a kéz-szem-láb koordináció miatt Kismarty Gabi indul jobb pozícióból? Esetleg Vida Máté, a hírneves céllövő lesz a győztes?

Egy biztos: vidám pillanatokból ezúttal sem lesz hiány, és a házigazda, Tőrös Bazska által vezetett élő műsorból sok minden kiderül a sportolóinkról is. Az adás szokás szerint szombaton, 17h kezdettel indul, kövesse mindenki a MOL Csapat Facebook oldalát, ahol ráadásul a bevállalós versenyszám - a verseny elején minden sportolónak előre be kell vállalnia valamilyen kunsztot arra az esetre, ha az utolsó helyen végezne - közönségszavazásával segíteni is tudja kedvenc sportolóját.