A MOL Alapítvány sportolói uralták a Héraklész-gálát

2020. január 25. szombat 11:15

Az év utánpótláskorú sportolóinak seregszemléjén a nők között egyéniben és csapatban, a férfiaknál csapatban nyertek a MOL Alapítvány által támogatott sportolók.

Özbas Szofi azzal érdemelte ki elsőségét, hogy a junior világ- és Európa-bajnokságon, valamint az U23-as Eb-n is aranyérmet szerzett. Kopasz Bálint annak köszönheti az elismerést, hogy K1 1000 m-en a felnőtt világ- és Európa-bajnokságot is megnyerte, ezen kívül az Eb-n K1 5000 m-en is diadalmaskodott. A szolnokiak fiatal dzsúdósával novemberben forgatott a MOL Csapat stábja:

A egyéni sportágak legjobb női csapata elismerését a junior vb-győztes kardozók (Pusztai Liza, Nagy Valentina, Battai Sugár Katinka, Bérczy Dorottya) kapták, soraikban két MOL Alapítvány átlat támogatott vívóval, Lizával és Sugárral.

Ugyanebben a kategóriában a fiúknál a junior vb-címét megvédő párbajtőrcsapat (Koch Máté, Nagy Dávid, ifj. Andrásfy Tibor, Bende Bence) nyert, ebben a csapatban Andrásfy Tibit támogatja az alapítvány. a második helyen az 500 méteren ifjúsági vb-aranyérmes kajak négyes (Szellák Szabina, Kőhalmi Emese, Rendessy Eszter, Csikós Zsóka)

MOL Sportágak
MOL Csapat