Horvát sztárkapussal erősít a MOL-Pick Szeged

2017. november 30. csütörtök 12:31

Sztárkapust igazolt a MOL-Pick Szeged, a veszprémiek horvát kapusa, Mirko Alilovic költözik Szegedre a nyártól.

A horvát kapusnak a nyáron lejár a szerződése Veszprémben, így szabadon igazolhatóvá válik. Ezt kihasználva a szegediek lecsaptak a 32 éves kézilabdázóra, és hároméves szerződést kötöttek vele. Szegeden egyelőre egy horvát, Marin Sego és egy spanyol, José Manuel Sierra alkotja a kapuspárt, egyikük (vélhetően a spanyol sztár) valószínűleg távozik a nyáron.

Sikeres tárgyalássorozaton vagyunk túl, örömmel jelentem be a szegedi szurkolóknak, hogy a jövő nyártól hároméves szerződést kötöttünk Mirko Aliloviccsal. A horvát kapus nagy erőssége lehet a csapatunknak, számára szimpatikus volt az a terv, amelyet felvázoltunk, így örömmel írta alá szerződését – nyilatkozta Szögi Nándor, a MOL-PICK Szeged igazgatója a klub honlapjának.

Alilovic 2011 óta a veszprémiek kapusa, előtte öt évig védett a spanyol bajnokságban (León) is, ami azért fontos, mert nem lesznek nyelvi gondjai Juan Carlos Pastor edzővel. A 2 méter magas horvát kapus nős, két gyermekével és feleségével együtt költözik Szegedre nyáron.

MOL Sportágak
MOL Csapat