A címvédő sem tudta bevenni a DAC kapuját Pozsonyban

2021. december 12. vasárnap 21:19

Joao Janeiro irányításával tovább szárnyal a DAC, zsinórban negyedszer nem kapott gólt a dunaszerdahelyi csapat, pedig a címvédő Slovan otthonában lépett pályára.

Fortuna Liga, 18. forduló
ŠK Slovan Bratislava - FC DAC 1904 0:0
Sárga lap: 73. De Marco, ill. 75. Blackman

DAC: Jedlička - Blackman, Kružliak (K), Muhamedbegović, Davis - Balić (73. Nebyla), Dimun - Sharani (81. Andzouana), Schäfer, Ciganiks - Hahn (89. Krstović)

Slovan: Chovan - Medveděv, Kašia, Abena, De Marco (76. Zmrhal) - Čavrić (90. Dražić), Agbo, Kankava, Weiss (K) (90. Da Silva) - Henty, Mráz (76. Green)

"Kemény és harcias mérkőzés volt" - mondta a mérkőzés után Joao Janiro, a DAC edzője. "Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, noha a Slovannál volt többet a labda. Térfélcsere után igyekeztünk nagyobb nyomást kifejteni az ellenfélre. Az eredménnyel elégedett vagyok. Ha házat akarunk építeni, akkor előbb az alapokra kell koncentrálni. Nálam a védekezés a kapusnál kezdődik, majd a védelemmel folytatódik és a támadósorral zárul. "Megváltoztattuk a védekezésünket, ebben változott meg a csapat játéka, amióta átvettem az irányítást. Négy meccsen nem kaptunk gólt, ugyanakkor ez az első, amikor nem is rúgtunk.”

MOL Sportágak
MOL Csapat