A játékvezető ejtette ki a Sepsi OSK-t a Román Kupából

2020. november 28. szombat 13:15

A legutóbbi idényben kupadöntőt játszó Sepsi OSK a nyolcaddöntőt sem érte meg, miután botrányos bíráskodás mellett kiesett a másodosztályú Turris ellen.

Román Kupa, a 16 közé kerülésért:
Turris Turnu Magurele (II. osztály) - Sepsi OSK 1-0 (0-0)
gólszerző: Blanaru 58.

Turris: Aur. Păun – Bărboianu, Ct. Pîrvulescu, Gîsă, Fl. Mitrea – Cr. Pușcaș – Buleică, Liv. Mihai, Țegle – Șt. Blănaru, Damașcan Edző: Eugen Trică

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Bg. Mitrea, A. Dumitrescu, M. Ștefănescu, Purece, Vașvari, I. Fülöp, Achahbar, Aganovic, Safranko Edző: Leontin Grozavu

A tavalyi szezonban kupadöntőt játszó Sepsi OSK-nak nem sikerült már a nyolcaddöntőbe jutnia sem, mert a másodosztály 12. helyén álló Turris egy elég furcsa meccsen 1-0-ra legyőzte. A hazai kiscsapat nemcsak kemény, de már-már brutális védekezésre rendezkedett be, és sajnos ebben partner volt a rendkívül rossz napot kifogó játékvezető is.

A második félidőre teljesen kicsúszott az irányítás Popa játékvezető kezéből, elképesztő durva mérkőzést játszott a két csapat, egymást érték a kemény becsúszások. Pár perccel a Turris vezető gólja után a játékvezető ahelyett, hogy 11-est ítélt volna Achachbar felrúgásáért, műesés miatt felmutatta a második sárgát a sepsiszentgyörgyi védőnek, majd nem sokkal később a hazaiak úsztak meg egy tankönyvi piros lapot (le sem fújta az esetet a bíró).

A Sepsi nem játszott jól, de a játékvezetőnek is köszönhette, hogy nem tudott bejutni a Román Kupa nyolcaddöntőjébe.

MOL Sportágak
MOL Csapat