A Topolyával kezdődik a szerb bajnoki tabella

2021. augusztus 27. péntek 22:05

Valószínűleg csak átmenetileg, de átvette a vezetést a tabellán a Topolya, amely a rangsor alján helyezkedő Mladost legyőzésével ugrott az élre.

Szerb Szuperliga, 7. forduló:
FK Topolya SC–Mladost 2–1 (2–0)
Zenta, Városi Stadion. Vezette: M. Ivkovics
Gólszerző: Tomanovics 27., Sztoiljkovics 39., ill. Jovanovics 60.
Topolya: Filipovics – Krsztics (A. Sztojkovics, 84.), Leandro (Antonics, 65.), Varga – Sztoiljkovics, Djakovac, Tomanovics, Sztanojev (Milicsevics, 65.) – Zec, Banjac (N. Petrovics, 65.) – Vukics (Ratkov, 84.)
Mladost: Szamcsovics – Lekovics (Milanovics, 89.), Micsevics, Hrkac, Cvetkovics – Tumbaszevics – Kosz (Katanics, 54.), Kijevcsanin (Radivojevics, a szünetben), Szelenics (Baha, 54.), Sz. Jovanovics – Dj. Babics (Perovics, a szünetben)

Nemzeti Sport tudósítása szerint a Topolya alaposan megszenvedett a sereghajtóval, és bár nem játszott igazán jól, végül megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Hogy az első hely mennyire lesz tartós, az hamarosan kiderül, mindenesetre a két belgrádi nagycsapat 2-2 meccsel kevesebbet játszott a 16 pontos TSC-nél. 

A Topolya következő mérkőzése történelmi esemény lesz, hiszen a vajdasági csapat új stadionját avatja fel a Ferencváros vendégjátékával. 

MOL Sportágak
MOL Csapat