Belgrádi bravúrral zárta le rossz sorozatát a Topolya

2023. november 05. vasárnap 18:30

Kilenc nyeretlen meccs után nyert újra a TSC, amelynek Belgrádban nem megy rosszul a Crvena elleni pontszerzés után ezúttal a Cukaricki otthonában győzni tudott.

Szerb Szuperliga, 14.forduló:
Cukaricki –Topolyai SC 0–2 (0–0)
Belgrád, Csukaricski Stadion. V: P. Ilics
Gólszerző: Csirkovics 23., Cvetkovics 83.

TSC: Ilics – Petrovics, Calusic (Antonics, 79.), Djordjevics, Sztojics, Cvetkovics – Csirkovics (Pantovics, 72.), Vulics, Djakovac (Miloszavljevics, 90+2.), Radin (Kuveljics, 79.) – Milovanovics (Jovanovics, a szünetben). Vezetőedző: Zsarko Lazetics

Nemzeti Sport tudósítása alapján a Topolya az első félidőben magabiztosan őrizte a 23. percben megszerzett előnyét, a másodikban azonban nagyon felpörögtek a hazaiak. A TSC jól védekezett, nagy helyzetet nem tudott kialakítani a Ferencvárossal egy Konferencia Liga-csoportban szereplő Cukaricki, a hajrában pedig egy kontrából lezárta a meccset a vajdasági csapat. 

A Topolya kilenc nyeretlen meccs után tudott újra nyerni, de Belgrádban egyébként is jól megy a csapatnak, hiszen az előző fordulóban a Crvena Zvezda pályájáról hozott el egy pontot. A vajdaságiak a harmadik helyen állnak, a Cukaricki legyőzésével magabiztosan tartják helyüket a dobogón. 

MOL Sportágak
MOL Csapat