Bravúros kolozsvári pontszerzés a Sepsi OSK-tól!

2020. augusztus 29. szombat 22:20

A román bajnokság második fordulójában a Sepsi OSK elhozott egy pontot a címvédő CFR-től, így megszerezte első pontjait a 2020/21-es szezonban.

1. Liga, alapszakasz, 2. forduló:
Kolozsvári CFR–Sepsi OSK 0–0

CFR: Bălgrădean – Susic, Cestor, Burcă, Butean – Itu (Petrila, 69.), Hoban (Bordeianu, 89.), Păun (Djokovic, 70.) – Deac, Rondon (Golofca, 89.), Costache (Debeljuh, 46.). Edző: Dan Petrescu

Sepsi OSK: Niczuly – Radoslav, Bouhenna, B. Mitrea, Ștefan – Achahbar (Bajrovic, 46.), Vașvari (Fofana, 8.), Purece, Aganovic (Fülöp L., 83.) – Carnat (V. Mitrea, 83.), Ștefănescu (Nouvier, 46.). Edző: Leo Grozavu

Nagy bravúrt mutatott be a Sepsi, amely története során először szerzett pontot a címvédő kolozsváriak ellen. A mérkőzésen jobbára a CFR akarata érvényesült, több helyzete volt a hazaiaknak, akik büntetőt is lőhettek, de - ahogy a székelyhon.ro tudósításából kiderül - Deac ugyanúgy kihagyta a 11-est, mint a CFR hétközi BL-selejtezőjén.

A CFR egy szabadrúgás után végül áttuszkolta a labdát a gólvonalon, de a játékvezető nem adta meg a gólt, így maradt a 0-0, amivel a Sepsi megszerezte első pontjait a 2020/21-es szezonban.

MOL Sportágak
MOL Csapat