Elhozott egy pontot Bukarestből a Sepsi OSK

2021. augusztus 24. kedd 10:11

Lehetett volna három is, hiszen vezetett, és büntetőt is lőhetett a háromszéki csapat a Steaua utódcsapatának otthonában, de végül meg kellett elégednie egy ponttal.

román bajnokság, alapszakasz, 6. forduló:
FCSB–Sepsi OSK 1–1 (0–1).
Nemzeti Aréna, Bukarest, vezette: Horațiu Feșnic
Gólszerzők: Florin Tănase (58.), illetve Adnan Aganovic (36.)

FCSB: Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Oct. Popescu, Ov. Popescu (Perianu, 85.), Olaru – Cordea (Stoica, 85.), Tănase, Fl. Coman (Mamut, 71.)

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, Tamás (Dumitrescu, 89.) – Aganovic (Askovski, 78.), Fofana (Tincu, 56.), Păun – Golofca (Eder, 78.), Bojic (Chunchukov, 46.), Ștefănescu. Másodedző: Ilyés Róbert

Székelyhon.ro beszámolója alapján a Sepsi többet érdemelt volna a döntetlennél, hiszen nemcsak a vezetést szerezte meg a Steaua utódcsapatának otthonában, de büntetőt is rúghatott. A 11-es kimaradt, a bukarestiek pedig kiegyenlítettek, így hiába szép eredmény a sztárcsapat otthonából elcsent pont, a Sepsin nem sokat segít, továbbra is a tabella alján szerénykedik a háromszéki csapat.

Az már többet jelent, hogy a Sepsi jól játszott, és valóban megérdemelte volna a győzelmet. Erre lehet építeni, mert el kellene kezdenie kapaszkodni a székely csapatnak, amely nagy reményekkel kezdte meg az idei bajnokságot. Hajrá, Háromszék!

(CÍmlapkép: Grigore Popescu/Agerpres)

MOL Sportágak
MOL Csapat