Fontos pontot szerzett idegenben a Sepsi OSK

2020. július 18. szombat 21:41

Kétszer is hátrányba került Nagyszebenben a kiesés ellen küzdő Sepsi OSK, amely a Puskás Akadémia kölcsönjátékosa, Fülöp Lóránd vezérletével ki tudott egyenlíteni.

Liga1, rájátszás, alsóház, 10. forduló
Hermannstadt – Sepsi OSK 2-2 (1-1)
Gólszerzők: Yazalde (5.), Debeljuh (73.) ill. Fülöp Lóránd (35.)

Hermannstadt: Cristiano - Vodă (Almeida 27.), Viera, I. Stoica, Opruț - Caiado (Petrescu 80.), Rimane (Dâlbea 64.), R. Pires, Jo Santos - Yazalde (Bușu 79.), Debeljuh

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Fl. Ștefan - L. Kovács (Fülöp I. 46.), Vașvari, Achahbar (Deaconu 77.) - Carnat (Csiszér 77.), Karanovic (Safranko 67.), M. Ștefănescu (Fülöp L. 33.)

A szakadó esőben lejátszott mérkőzésen gyorsan hátrányba került a háromszéki együttes, amely a Puskás Akadémiától kölcsönben szereplő Fülöp Lóránd góljával még a szünet előtt egyenlíteni tudott. A második félidőben már jobban játszott a székely csapat, amely azonban újra hátrányba került, de Fülöp másodszor is betalált, így elhozott egy pontot Nagyszebenből a Sepsi. 

A székely csapat nem lélegezhet fel, bár a Hermannstadtot maga mögött tartotta, de csak hat pontra van mögötte a már osztályozós helyen álló Iasi, amely a Viitorult fogadja vasárnap. 

 

 

MOL Sportágak
MOL Csapat