Gólzáporral tartja első helyét Szerbiában a Topolya

2023. szeptember 17. vasárnap 10:04

Hatgólos szőnyegbombázással tért vissza a válogatott szünet után az FK TSC, a topolyaiak a Zeleznicar elleni győzelemmel tartják első helyüket, sőt növelték előnyüket a szerb Szuperligában.

Szerb Szuperliga, 7. forduló:
Topolyai SC–Zseleznicsar Pancsevo 6–3 (3–0)
Topolya, TSC Aréna, Vezette: M. Ivkovics
Gólszerző: Djakovac (3., 10.), Sztanics (37.), Cvetinovics (67.), Pantovics (77.), Vulics (90+3.), ill. A. Djordjevics (55., 80.), Susnjar (90.)

TSC: Ilics – Cvetinovics (Djordjevics), 69., Antonics, Sztojics, Vlalukin – Petrovics, Radin, Sztanics (Vulics, 69.), Djakovac (Kuveljics, 76.) – Jovanovics (Milovanovics, 76.), Rakonjac (Pantovics, 69.). Vezetőedző: Zsarko Lazetics

Nemzeti Sport tudósítása szerint a Topolya már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést az alsóházban álló Zseleznicsar ellen, aztán a második félidő hajrájára még jutott egy őrült gólpárbaj, de a három pont sorsán ez már semmit nem változtatott. Azt kivéve, hogy a Topolya megduplázta a hat forduló alatt kapott góljai számát.

A TSC nemcsak tartja az első helyét a tabellán, de növelte is az előnyét a Crvena Zvezda előtt, mert a belgrádiak kikaptak a Ferencváros KL-csoportellenfelétől, a szintén belgrádi Csukaricskitől. A vajdaságiak előnye négy pont, a következő meccsük pedig az Európa Liga csoportkörében lesz a West Ham United otthonában.

 

MOL Sportágak
MOL Csapat