Győzelemmel búcsúzott idénre a MOL Arénától az FC DAC

2020. július 04. szombat 22:39

Magabiztosan, jó meccsen győzte le a második helyért zajló harcban versenytársát, a Zilinát a DAC az utolsó hazai meccsén.

Fortuna Liga, rájátszás, 4. forduló
FC DAC 1904 - MŠK Zilina 2:0 (0:0)
MOL Aréna, 5747 néző
Góllövő: 58. Sharani, 78. Kalmár (11-esből)
Sárga lap: 12. Divković, ill. 56. Bernát

DAC: Jedlička - Blackman (46. Sharani), Malý, Kružliak, Davis - Schäfer, Njie, Kalmár, Balić - Divković (80. Šimčák), Fábry (91. Mendez)

Zilina: Petráš - Vallo, Kopas, Minárik (K), Sluka - Gono, Bernát, Fazlagić (66. Myslovič) - Ďuriš, Kurminowski (66. Paur), Iľko (79. Kaprálik)

„Tisztelet illeti a Zsolnát, amiért az első perctől kezdve játszani akarta a futballt. Az egyik legjobb csapat a ligábaní" - kezdte értékelését Bernd Storck, a csapat edzője. "Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk. Gratulálok a fiúknak, hogy három nap után újra fel tudtak pörögni, és aktívak voltak. Több helyzetünk is volt, főleg a második félidőben, amikor többször is betalálhattunk volna."

Sok tehetséges fiatal játszik a csapatban, az én feladatom, hogy összekovácsoljam őket. Meggyőződésem, hogy jó irányban haladunk, de szükségünk van még tapasztalt játékosokra is, akikre felnézhetnek a fiatalok."Hazai pályán jó lezárása volt ez a szezonnak, a szurkolóink igazán megérdemlik az ünneplést, mert nehéz időszakon vannak túl, mivel jó ideig nem járhattak meccsre.”

MOL Sportágak
MOL Csapat