Győzelmével már csak a MOL Fehérvár veretlen az NBI-ben

2021. augusztus 21. szombat 20:23

Már nincs százszázalékos csapat az OTP Bank Liga 2021/22-es kiírásában, az éllovas Kisvárda kikapott a MOL Fehérvártól a negyedik forduló szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 4. forduló:
MOL Fehérvár FC-Kisvárda Master Good 2-1 (1-0)
MOL Aréna Sóstó, 2429 néző v.: Berke
gólszerzők: Zivzivadze (44.), Dárdai (75.), illetve Mesanovic (91.)ú
piros lap: Stopira (52.), Fiola (90+5.)
sárga lap: Dárdai (20.), Fiola (62., 95.), illetve Kravcsenko (7.)

MOL Fehérvár FC: Kovácsik - Fiola, Rus, Stopira, Heister - Dárdai, Szendrei, Makarenko, Petrjak - Zivzivadze (Szabó L., 90.), Nikolics (Musliu, 54.)

Kisvárda Master Good: Dombó - Hej (Prenga, 72.), Kravcsenko, Cirkovic, Leoni - Melnyik (Zlicic, 79.), Karabeljov (Bertucci, 66.) - Navrátil (Nagy M., 66.), Bumba, Asani (Czérna, 66.) - Mesanovic

A három meccs után százszázalékos teljesítménnyel listavezető Kisvárda kezdte jobban a találkozót, de a lendülete nem tartott sokáig. A Fehérvár átvette a játék irányítását, többet birtokolta a labdát, ám csak helyzetekig jutott. Egészen az első félidő utolsóelőtti percéig, amikor Budu Zivzivadze megszerezte a vezetést a hazaiaknak.

Fordulást követően emberhátrányba került a fehérvári gárda, onnantól kezdve nagy nyomást helyezett ellenfelére a Kisvárda. A foggal-körömmel védekező Fehérvárnál csak másodpercekig volt a labda, mégis egy gyors kontratámadás végén megduplázta az előnyét. A szabolcsiak a hosszabbításban szépítettek, de az egyenlítő találatot nem tudták megszerezni az utolsó másodpercekre kilenc emberre fogyatkozó Fehérvár ellen. A Kisvárda veresége azt is jelenti, hogy már csak a Fehérvár veretlen a bajnokságban.

MOL Sportágak
MOL Csapat