Hangya szépen kitömte a Máltai Szeretetszolgálatot

2020. május 08. péntek 11:26

A MOL Fehérvár jótékonysági efoci gálája nagyszerű hangulatban indult, bár a vendégjátékosok jobbára lógó orral távoztak, mert Hangya Szilveszter túlságosan penge volt.

Hangya Szilveszter verhetetlen volt a MOL Fehérvár és a MOL Csapat közös efoci gálájának első játéknapján. A fehérváriak balhátvédje kontrollerrel a kezében is bejátszotta az egész pályát, és attól sem jött zavarba, hogy más csapatokat kellett irányítania. 

A lényeg természetesen nem az eredmény volt, hanem hogy minél több gól szülessen, hiszen a MOL Fehérvár minden egyes gól után pénzt utal a Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy ezzel is segítse a járvány elleni küzdelmet. Hála Sziszkának, illetve a meccseket kommentáló Youtuber sztárnak, Nessajnak, aki szintén vállalt öt gólt, máris 390,000 forint ficereg az adományalapban. 

Ez az összeg biztosan nőni fog pénteken, hiszen a balhátvéd után egy vérbeli támadó csap ma össze a szurkolókkal: Georgi Milanovnak csak azt kívánjuk a pénteki fordulóra, hogy vagy lőjön sok gólt, vagy kapjon sokat!  

Akit érdekelnek a mérkőzések Nessaj kommentálásával, azoknak itt a Twitch-csatorna, ahol élőben is szurkolhat. Hajrá, MOL Fehérvár! 

MOL Sportágak
MOL Csapat