Kalmár nélkül csak döntetlent játszott otthon a DAC

2021. február 21. vasárnap 18:26

Két döntetlennel kezdte 2021-et a dunaszerdahelyi csapat, a Zsolna elleni rangadón jobban játszott a DAC, de a győztes gólt nem tudta megszerezni.

Fortuna Liga, 20. forduló
FC DAC 1904 - MŠK Zilina 1:1 (1:0)
MOL Aréna, Dunaszerdahely, 2021.02.21., 15:00
Góllövők: 10. Nicolaescu, ill. 47. Jibril
Sárga lap: lapok nélkül

DAC: Jedlička - Blackman, Müller, Kružliak (K), Beskorovainyi - Schäfer, Christie-Davis, Nebyla (72. Andzouana) - Divković, Nicolaescu (72. Taiwo), Ramirez

Zsolna: Petráš (K) - Anang, Kopas, Kiwior, Javorček - Fazlagikj, Bichakchyan (75. Bernát), Gono (75. Slebodník) - Jibril (82. Kaprálik), Kurminowski (46. Ďuriš), Iľko (46. Rusnák)

'Jobban koncentráltunk, mint egy hete Trencsénben, és jóval agresszívabbak is voltunk a párharcokban" - kezdte értékelését Bernd Storck. "Kevesebb helyet engedtünk az ellenfélnek. Nicolaescu szép találatával szereztük meg a vezetést, majd egy kisebb hiba után kaptuk a gólt. Szervezettebbek voltunk, mint legutóbb, harciszellem nem hiányzott."

A védelem és a támadósor közti játékunk stabilabb volt. Meg kell azonban tanulnunk a labda nélküli játékot. Nyitott volt a mérkőzés, de még rámenősebbnek kellett volna lennünk ahhoz, hogy másodszor is betaláljunk. "Divkovićnak volt két nagy helyzete a második félidőben. Most már a következő meccsre kell összpontosítanunk, és jövő héten le kell győznünk a Nagymihályt."

(Fejléckép: FC DAC) 

MOL Sportágak
MOL Csapat