Káprázatos góllal nyert a DAC a Michalovce ellen

2021. október 25. hétfő 12:03

Zsinórban a harmadik győzelmét is megszerezte a szlovák bajnokságban a DAC, amely sokkal jobban játszott, mint a Nagymihály, és megérdemelten győzte le ellenfelét.

Fortuna Liga, 12. forduló:
FC DAC 1904 - MFK Zemplín Michalovce 1:0 (1:0)
MOL Aréna, 3998 néző
Góllövők: 38. Andzouana
Sárga lap: 61. Hahn, ill. 62. Marcin, 81. Begala

DAC: Jedlička - Blackman, Kružliak (K), Muhamedbegovic, Davis - Andzouana (78. Ciganiks), Dimun, Schäfer, Lamkel Zé (92. Beskorovainyi) - Hahn (64. Nebyla), Krstović (78. Sharani)

Nagymihály: Kozhukhar - Kotula, Ranko, Vaško - Magda, Kanu (56. Casano), Begala, Garcia (87. Gembický) - Marcin, Trusa, Žofčák (K) (73. Kvocera)

"Nehéz mérkőzésre számítottunk" - kezdte a lefújás után Németh Antal, a DAC edzője. "Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, és ezt nem csupán udvariasságból mondom, hanem mert láttuk az ellenfelünk előző fordulókban mutatott játékát. Megvolt az elképzelésünk, amellyel pályára lépünk."Tudtuk, hogy kontrákból fognak próbálkozni, de nem sejtettük, hogy azok ilyen veszélyesek lesznek. A tervünk azonban az elejétől kezdve működött. Kombinatívan játszottunk, de voltak hibák is a játékunkban."Sok esetben a vendégek kapusa is nagyon szép védést mutatott be. Nem baj, ha néha csak 1-0-ra nyerünk meg egy meccset, örülnék, ha az elkövetkező fordulókban egy góllal tudnánk nyerni. Remélem, hogy már kint vagyunk a hullámvölgyből. Elég sok idő telt már el azóta, hogy véglegesen lezárult a keret. Úgy érzem, hogy sikerült rendeződnünk, és jó úton van a csapat."

MOL Sportágak
MOL Csapat