Nem talált fogást a mieink játékán Marco Rossi sem

2021. november 13. szombat 12:18

Szép foci, sok gól, taktikailag is megfelelő hozzáállás: így zanzásította San Marino legyőzését Marco Rossi, aki néhány játékosát még pihentetni is tudta a lengyelországi túra előtt.

"Mai céljainkat teljesítettük. Szép futballt mutattunk be, taktikailag is megfelelően futballoztunk és sok gólt is sikerült szerezni" - értékelt Marco Rossi szövetségi kapitány, aki megjegyezte, néhány játékost pihentetett a hétfői, varsói összecsapásra, név szerint Fiola Attilát, Nagy Zsoltot és Schäfer Andrást említette. "Szeretnék szép játékot látni a lengyelek ellen is".

Rossi évértékelésében összességében pozitívnak ítélte a játékot és az elért eredményeket, amelyeket szerinte az Albániától elszenvedett két vereség rontott le. Elárulta, Csányi Sándor teljes és feltétlen bizalmát élvezi, ezért örömmel folytatja a munkát a válogatott élén.

Esélyeshez méltón játszottunk

Szoboszlai Dominik azt hangsúlyozta, büszkén tudtak lejönni a pályáról, mert esélyeshez méltóan játszottak San Marino ellen. Szerinte mindenki kitette a lelkét a csapatból. Az MTI érdeklődésére megjegyezte, a korai gól sokat segít minden olyan csapat ellen, amelyik csak a védekezésre koncentrál, márpedig San Marino jószerivel egyetlen támadást sem vezetett.

Tökéletesen és hibátlanul játszott a magyar válogatott, amely végig diktálta a tempót, csak néhány pillanatban sikerült felvenni vele a versenyt - értékelt röviden Franco Varrella, San Marino szakvezetője.

MOL Sportágak
MOL Csapat