Újabb vereség: egyre fáradtabbnak tűnik a Sepsi !

2020. július 26. vasárnap 21:44

Egyre közelebb sodródik az osztályozós helyekhez a román bajnokság alsóházi rájátszásában a Sepsi OSK, amely a héten elveszítette a Román Kupa döntőjét is.

1. Liga, rájátszás, alsóház, 11. forduló:
FC Voluntari–Sepsi OSK 2–0 (0–0).
Gólszerzők: Alexandru Mățan (46.), Mihai Căpățînă (74., büntetőből).

Voluntari: Cojocaru – Struna, Pașcanu, Armaș, Vlad – Căpățînă, Gorobsov, De Lucas – I. Gheorghe (Sanoh, 61.), Tudorie (Tira, 85.), Mățan (Belu, 71.). Edző: Mihai Teja.

Sepsi: Niczuly – Csiszér, Celea, Țincu, Fl. Ștefan – Deaconu (Achahbar, 67.), Vașvari, Fülop I. (Dimitrov, 61.) – Carnat (Diaz, 36.), Safranko (Ștefănescu, 61.), Fülöp L. (Karanovic, 67.) Edző: Leo Grozavu.

székelyhon.ro beszámolója szerint a Sepsi az első félidőben jobban játszott ellenfelénél, de a kapuba nem tudott betalálni. A szünet után már meglátszott a háromszékieken, hogy háromnaponta kell mérkőzéseket játszania, elfáradtak a szentgyörgyiek, és a Voluntari végül megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

A Sepsinek igencsak kapaszkodnia kell, a tabellán alatta álló Poli Iasi már osztályozós helyen van, de a bukaresti Dinamo is veszélyes lehet még, hiszen négy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

MOL Sportágak
MOL Csapat