Babos Amerikában megtalálta a harcos énjét

2017. augusztus 30. szerda 14:00

Babos Tímea remek meccsen jutott túl az első fordulón a US Openen, a svájci Viktoria Golubic ellen a döntő szettben 2-4-ről fordítva győzött. A következő körben az orosz Marija Sarapova jön, gyorsan megkérdeztük a magyar éljátékost, mit vár a mérkőzéstől.

A US Openen nagyon jól koncentrált Timi, pont ott volt rendben, ahol az utóbbi időben gondjai akadtak. Hogy érezte magát?

Azt gondolom, hogy egyre jobban tudok koncentrálni és játszani, amióta Észak-Amerikában versenyzek. Egyre összeszedettebb vagyok, kiküzdöttem meccseket, visszahoztam szetteket hátrányból. Nyilván nagyon fontos volt a hétfői meccs, hogy sikerült nyernem ilyen szoros csatában. Persze örülök ennek, nagyon boldog voltam a mérkőzés után. A győzelem a legfontosabb!

Sarapova jön a következő körben, milyen emlékei vannak az orosz játékossal kapcsolatban?

 
Még soha nem játszottunk egymás ellen. Nagyszerű teniszező, ez nem is kérdés! Várom a szerdai meccset, már kiderült, hogy az Arthur Ashe Stadionban lesz. Ennek nagyon örülök!

Mire kell a legjobban figyelni Sarapova ellen, mivel tudja legyőzni?

Fontos lesz a taktika, hogy olyan játékom legyen, ami nem fekszik neki. Sarapova erőteniszt játszik, ez tudható. Meglátjuk! Az biztos, hogy megint küzdeni fogok, és mindent megteszek a jó eredményért. Mindenesetre várom a mérkőzést!

 

 

MOL Sportágak
MOL Csapat