Így élték túl a karantént a MOL Csapat sztárjai

2020. május 16. szombat 10:58

Három klasszisunkat, a világbajnok és Grand Slam-győztes Babos Timit, a MOL Fehérvár kapitányát, Juhász Rolit, és a MOL-Pick Szeged válogatott átlövőjét faggattuk a karanténról.

A vírushelyzet mindenkit megállásra késztet, de a MOL Csapat sportolói nem tehetik meg, hogy a karantén alatt ne tartsák magukat fizikailag és mentálisan is frissen. Azt ugyan már tudjuk, hogy Bodó Ricsinek és a MOL-Pick Szegednek már lezárult a szezont, Babos Timi azonban még reménykedik, hogy ősz előtt pályára léphet, Juhász Roland és a MOL Fehérvár pedig egészen biztosan nekilendül az újrainduló szezonnak.

Arra voltunk kíváncsiak, a három sportoló mivel üti el az időt, mit néznek, mit olvasnak, és persze hogyan tartják kondiban magukat. A MOL Csapat sztárjai nagyjából két hete, még egy jóval bizonytalanabb időszakban válaszoltak a kérdéseinkre.

A MOL Csapat sportolóit továbbra sem hagyjuk pihenni, hiszen május 16-án, szombaton délután indul a MOL Bajnokok Viadala, ahol csapatunk színe-java mutatja meg magát sportágfüggetlen kihívásainkban. Kövessétek a Facebook oldalunkat, nevessetek velünk!

MOL Sportágak
MOL Csapat