Zsinórban a harmadik tornagyőzelem már nem jött össze Baboséknak

2017. október 08. vasárnap 10:24

A madridi döntő után Pekingben sem bírt a Hingis-Csan világelső kettőssel a Babos-Hlavackova páros, így nem sikerült egymás után három WTA-tornát nyernie a magyar-cseh kettősnek.

China Open, páros, döntő:
Csan Jung-dzsan, Martina Hingis (tajvani, svájci, 1.)- Babos Tímea, Andrea Hlaváčková (magyar, cseh, 4.) 6:1, 6:4

A madridi döntőnél is simábban alakult a pekingi finálé, ezúttal kétség sem férhetett ahhoz, hogy melyik a jobb páros. Hingisék végig uralták a mérkőzést, és most nem is ment úgy a játék Baboséknak, mint az elmúlt hetekben.

„Sajnos ma nem úgy játszottam, ahogyan szerettem volna. Most ez így sikerült... Nagyon kellemetlen stílusú ellenfelünk volt, nem volt könnyű ellenük játszani. A döntőnek azért örülök! Az előző mérkőzéseken jól játszottunk, Nekem is nagyon jól ment ezen a héten.

"Ez egy nagy verseny, jó felkészülés volt Szingapúrra. Ráadásul a világbajnoki szereplésünket ezen a héten tettük biztossá. Természetesen ennek is nagyon örülök! Most már várom a hongkongi egyéni versenyemet, ott sincs könnyű sorsolásom”

Babos Hongkongban folytatja, ahol csak egyéniben áll rajthoz, a magyar éljátékos a 6. kiemelt Anasztaszia Pavljucsenkova ellen kezdi meg a szereplését. 

 

 

MOL Sportágak
MOL Csapat