Az év pillanatai: Varga Dániel (OSC)

2020. december 28. hétfő 11:11

Idén is jelentkezik már szokásosnak mondható sorozatunk, amelyben a MOL Csapat tagjait kérdezzük arról, hogy melyik volt 2020-ban a kedvenc pillanatuk.

Varga Dani a világ egyik legjobb pólójátékosa volt, edzőként azonban még kezdőnek számít, mégis nagyszerű rajtot vett a nyáron megmentett OSC vezetőedzőjeként. Az újbudaiak nagy fába vágták a fejszét, hiszen kizárólag magyar játékosokkal a keretükben tűztek ki merész célokat, amik felé - a koronavírus-helyzet ellenére - nagy lépésekkel indultak el. Emlékezetes pillanatból akadt már jó néhány, de melyik volt a kedvence Varga Daninak?

Az év pillanata számomra az volt, amikor felkértek az OSC vezetőedzői posztjára. "A következő pillanatban megszületett bennem a döntés, kétségek nélkül. Hét hónappal később pedig azt mondhatom, hogy minden okunk megvan arra, hogy sikeres tavaszi szezonban reménykedjünk."

 
Fotó: OSC Waterpolo
 

Nem a kincstári optimizmus beszél Vargából, hiszen az utolsó előtti fordulóban az OSC idegenben győzte le a Bajnokok Ligája címvédőjét, a Ferencvárost.

MOL Sportágak
MOL Csapat