Az óriásit küzdő OSC már fogta az éllovas skalpját

2021. március 31. szerda 21:10

Az OSC háromgólos hátrányból kezdte az utolsó negyedet a veretlen Szolnok ellen, de három mp-cel a lefújás előtt már eggyel vezetett Varga Dani színmagyar csapata. Döntetlen a vége.

férfi vízilabda obI., alapszakasz, 24. forduló:
OSC-Szolnoki Dózsa 15-15 (2-3, 4-4, 4-6, 5-2)
gólszerzők.: Salamon 4, Csacsovszky E., Erdélyi 3-3, Hárai 2, Burián, Manhercz K., Dala, ill. F. Filipovics 5, Dőry, Konarik, Drasovics 2-2, Angyal, Nagy Á., Teleki, Szeghalmi

A vendég szolnokiak a negyedik negyedben 14-11-re is vezettek, de Varga Dani nagyszerűen küzdő csapata nem adta fel, és egyre közelebb tornázta magát, sőt Erdélyi bitang nagy bombájával átvette a vezetést. 

Másodpercek voltak hátra a mérkőzésből, amikor a szolnokiak szerb klasszisa, Filip Filipovic bevágta a Dózsa egyenlítését, így döntetlennel zárult a fordulatos csúcsrangadó. A lefújás után Manhercz Krisztián piros lapot kapott.

Az OSC-ben Salamon Ferenc négy, a szolnokiaknál Filip Filipovic öt gólt lőtt. Az újbudaiaknak és a szolnokiaknak is ez volt a második döntetlenjük, az első és második helyen álló csapatok között egy vereség a különbség: ősszel a Szolnok legyőzte a karantén után még a játékát keresgélő OSC-t. 

MOL Sportágak
MOL Csapat