Bravúrgyőzelemmel tért vissza a helyes útra az OSC

2021. december 18. szombat 20:22

Komoly izgalmak után, de megérdemelten nyert Szolnokon az OSC, amely alig néhány játéknappal ezelőtt elbukta a kupaelődöntőt a Dózsával szemben.

férfi vízilabda obI:
Szolnoki Dózsa-Genesys-OSC Újbuda 8-9 (3-3, 0-2, 3-3, 2-1)
Gólszerzők: Zovic 2, Jansik D., Angyal, Kovács G., Nagy Á., Gbadamassi, Milakovic, ill. Hárai 3, Burián 3, Csacsovszky E., Manhercz, Tóth M.

A soproni Magyar Kupa-elődöntő után találkozott újra a Szolnok és az OSC, és mivel azt a meccset a szolnokiak nyerték, Varga Dani csapata alaposan feltüzelve érkezett a riválishoz. A 3-3-as első negyed után a másodikat kiváló védekezéssel, Lévai Márton védéseivel, Burián Gergő és Hárai Balázs találatával 2-0-ra nyerték meg, majd a fordulás után növelte előnyét a színmagyar vendégcsapat, 7-4-re vezetett, ám Kovács Gergő és Ivan Zovic találataival zárkózott a Szolnok.

Csacsovszky Erik, aki Märcz Tamás bő keretében is ott van, akcióból talált be, így 8-6-os előnnyel mentek neki a felek a záró negyednek. Ebben Tóth Márton révén ismét háromgólos előnyben volt az OSC, és bár a szolnokiak visszakapaszkodtak, és volt lehetőségük az egyenlítésre is, ám nagy izgalmak közepette 9-8-cal elvitte a fontos három pontot az OSC. 

(via Waterpolo.hu)

MOL Sportágak
MOL Csapat