Nincs kecmec, ma muszáj győznie a Szolnoki Dózsának

2019. április 24. szerda 11:05

Az év legfontosabb mérkőzésére készül a Szolnoki Dózsa, amelynek túlzás nélkül kötelező legyőznie a Veronát az utolsó előtti BL-fordulóban.

A Szolnok csoportjából csak három csapat jut be a Bajnokok Ligája Final Eight-be, hiszen a csoportban játszik a rendezőként alanyi jogon résztvevő Hannover. A szolnokiak jelenleg nem állnak továbbjutó helyen, és még a győzelemmel sem előznék meg az olaszokat, ehhez az is kellene, hogy az utolsó fordulóban a Verona (a papírformának megfelelően) kikapjon az Olympiakosztól, a Dózsa pedig győzzön a Jadran Split otthonában - olvasható a klub honlapján.

A feladat nehéz, de nem teljesíthetetlen. A Verona, amely az északolasz várostól 170 km-re játssza a hazai meccseit, és már nevében (BPM Sport Management) sem a város nevét viseli, kikapott Dubrovnikban és Splitben is, és nem érkezik esélyesként Szolnokra, majd az utolsó körben Pireuszba sem. Ettől még a Szolnoktól bravúr kell egyrészt a Verona, másrészt a Jadran otthonában is.

Színész- és egyéb válogatottak

A két csapat olaszországi meccsét a Verona nyerte 7-5-re. A BPM-nek három olasz-, egy-egy montenegrói és szerb válogatott játékosa van, nem véletlenül mondta Nagy Viktor, hogy "nagyon nehéz meccsre számítok, mert kellemetlen ellenfél a Sport Management. Nem jó ellenük játszani, és nem csak azért, mert jó pólósok, hanem a színészkedés sem áll távol tőlük."

A 19 órakor kezdődő mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti.Hajrá, Szolnok!

MOL Sportágak
MOL Csapat