Herczig Norbi nem tudja letörölni a mosolyt az arcáról

2018. július 05. csütörtök 19:09

Újra itthon versenyez a magyar ralibajnok, időközben az ERC-mezőnyben is sikert sikerre halmozó Herczig Norbi. A MOL-csapat a veszprémi teszten járt.

"Nem tudom letörölni a mosolyt az arcomról, őszintén mondhatom, nagy megtiszteltetés, hogy újra Magyarországon versenyezhetünk. Ráadásul pont ilyen időben, ilyen körülmények között álmodtam meg, hogy tesztelni tudunk Veszprémben - mondta Herczig Norbi a veszprémi verseny tesztjén forgató MOL Racing Teamnek. 

Az Európa-bajnokságon brillírozó magyar bajnok pilóta már a szezon elején elmondta, hogy a támogatók kérésére egy magyar futamon is rajthoz áll, ez pedig nem is lehetett másik, mint Norbiék egyik kedvenc versenye, a Veszprém-rali. 

A MOL Racing Team stábja nem csak a pilótával, hanem navigátorával, Ferencz Ramónnal is beszélgetett az első teszt tapasztalatairól. A navigátor, aki néhány vendég kedvéért szívesen adta fel a jobb első ülést néhány körre, elmondta, technikás, sok kanyart magába foglaló versenyre készülnek, de szerencsére a szokottnál jóval több versenykilométert tudtak megtenni murván, mint egy átlagos szezonban. 

A stáb nem csak a pilótával és a navigátorral beszélgetett, hanem Baranyai László csapatvezetővel is, aki bepillantást engedett a sorozat egyik legmenőbb motorhome-jába, és arról is beszélt, hogy milyen a tapasztalatok a MOL új üzemanyagával, a Hi5-val. 

A Veszprém-raliról a MOL Racing Team élő bejelentkezésekkel tarkított helyszíni tudósítással készül, érdemes lesz tehát követni az oldalukat

MOL Sportágak
MOL Csapat