Kíváncsi vagy a ralibajnok arcára 170-nél?

2017. július 07. péntek 19:57

Ülj be a ralibajnok mellé egy murvás edzésen, és nézd meg, hogy repíti a MOL Racing Fuel RST Herczig Norbert Skoda Fabiáját. A VR techonológiának köszönhetően ennél közelebb csak akkor juthatsz egy navigátor élményhez, ha te ülsz a jobb 1-ben egy háromszoros abszolút bajnok mellett. Jó mulatást!

“Nem csak az arcomat, a saját széke támláját is megvizsgálhatja, aki megnézi a videót. Elképesztő ez a technika, nekünk is nagy élmény volt visszanézni a Szombathely melletti murváson felvett edzéskört” - mondta a Molcsapat.hu-nak a címvédő.

Herczig Norbit pont akkor értük el, amikor indult a Veszprém Rallye első tesztjére. “A szezon egyik legizgalmasabb futama vár ránk, már csak ezért is ajánlom minden szurkolónak, hogy nézze meg, milyen élmény egy raliautóban ülni egy murvás gyorsaságin” - tette hozzá a pilóta, aki a szezon második murvás futama előtt címvédőként vezeti a magyar ralibajnokság mezőnyét.

Néhány napja beszélgettünk vele egyet: 

Herczig Norbert megy, amíg érzi a bizsergést

A háromszoros abszolút ralibajnok Herczig Norbert büszke rá, hogy a MOL-csapat tagja lehet, hiszen példaképe, Ranga László is vállalat támogatottja volt. A 41 éves versenyző még mindig imádja a versenyzést, komoly céljai vannak úgy a magyar, mint a nemzetközi mezőnyben, és izgatottan készül kedvenc versenyére, a veszprémi murvás futamra.

 

 

MOL Sportágak
MOL Csapat