MOL Csapat Év pillanatai: Herczig Norbi, MOL Racing Team

2019. december 29. vasárnap 10:50

A MOL Csapat klasszisait arról kérdeztük, melyik volt számukra a 2019-es év legszebb pillanata. Következik Herczig Norbi, a MOL Racing Team ralipilótája.

Nehéz, küzdelmes, de végül sikeres Európa-bajnoki szezont zárt a Herczig Norbi-Ferencz Ramón páros, a MOL Racing Team a debütáló szezonjában elért hatodik helyén egyet javítva az ötödik helyen végzett az ERC-ben. A négyszeres abszolút magyar bajnok pilótának nem kellett sokat gondolkodni azon, melyik volt idén a kedvenc pillanata. 

A nyíregyházi Rally Hungaryn történt az eset, ami kívülről is elég látványos volt, hiszen az ERC szervezői az év autósportos akciói közé jelölték, ahogy megúszunk a vízen, és sikerül megfogni az autót - mondta Norbi a nyíregyi vízenjárásról. 

"De nekem nem azért a kedvenc pillanatom, mert sikerült megfogni a versenyautót, hanem azért, amit a kamerák már nem láttak."Miután nagy gépészkedés árán sikerült a pályán maradnunk, a következő pillanatban, amikor még erősen buzogott bennünk az adrenalin, egymásra néztünk, és elmosolyodtunk. Ez a rali, az ilyen pillanatokért imádunk versenyezni - tette hozzá Norbi. 

A sorozat eddigi részei: 

I. Szilágyi Áron
II. Bodó Ricsi, MOL-Pick Szeged 
III. Kalmár Zsolt, FC DAC

MOL Sportágak
MOL Csapat