Utolsó idei ERC-futamukon is célba értek Herczig Norbiék

2018. szeptember 23. vasárnap 19:22

A 10. helyen zárták a Lengyel Ralit Herczig Norbiék, akiknek kalandosra sikerült az Európa-bajnoki versenysorozat utolsó futama.

Nem volt eseménytelen a Rally Poland 2018 a Herczig-Ferencz kettősnek. A szombati kicsúszás miatt az gyorsan eldőlt, hogy ezúttal nem lesz bravúros szerepelés, de a MOL Racing Team csapata kiválóan versenyzett szombaton, és összesítésben a 10. helyen zárt. 

A peches rajt után a 10. helyről várják a vasárnapot Herczigék

Remekül, sőt ünnepi hangulatban kezdődött pénteken a Rally Poland, ami a MOL Racing Team csapatának az utolsó versenye az Európa-bajnoki mezőnyben. A 75. Lengyel Rali első napján ünnepelte a születésnapját Herczig Norbi (aki 1975-ben született), és a prológ is remekül sikerült, így a 2. helyről kezdődött a szombat.

Vasárnap hasonlóan alakult minden, Norbiék ugyanolyan jól mentek, és a helyi menők mögött folyamatosan az első tízben versenyeztek, de a 13. gyorsaságin újra történt egy kis baleset. Ezúttal meg is pördült velük az autó, de talpra érkeztek, így tudták folytatni a versenyt. 

Végül a 10. helyen zárták a lengyel versenyt, ami a MOL Racing Team számára az utolsó idei verseny volt. Figyeljék a MOL-csapat oldalát, hétfőn exkluzív interjúval jelentkezünk, amelyben Norbi maga mondja el, hogy élték meg nemcsak a lengyelországi hétvégét, hanem az egész szezont. 

MOL Sportágak
MOL Csapat