Zengőék a hűtőrácsot is kitaposták a Cuprákból Aragónban

2022. június 26. vasárnap 21:04

Káprázatos versenyhétvégét produkált a spanyolországi WTCR-futamon a Zengő Motorsport, két dobogós és egy negyedik hely került a csapat neve mellé.

Már a szabadedzéseken látszott, hogy a Zengő Motorsportnak jó hétvégéje lehet Motorland Aragónban, hiszen a magyar istálló világbajnok pilótája, a brit Rob Huff maga mögé utasította a mezőnyt a Cuprával, és az időmérők is jól sikerültek. Nagy Dani a hetedik, Huff pedig a negyedik helyről rajtolhatott az első futamon.

Sajnos a magyar pilótának nem sikerült jól a vasárnapi első verseny, hiába ment jól, egy hiba miatt a rázókövek ledarálták az abroncsát, így kiállni kényszerült. Huffy azonban hozta, amit a Hungaroringen, végig okosan őrizte a második helyet, és végül itt is intették le. Az angol pilóta már az első versenyen felülmúlta a várakozásokat, a második azonban még ennél is jobban sikerült a Zengő Motorsportnak.

🏁 MICSODA HÉTVÉGE Rob Huff! 🤩 Dupla dobogó, két második helyezés! 🏁WHAT A WEEKEND! 🤩 Double podium, double second place! FIA WTCR ❗️ Legyél te is CSAPATTAG! Regisztrálj, és a fotód felkerül az egyik Cuprára! ⚠️ https://tagsag.zengomotorsport.hu

Posted by Zengő Motorsport on Sunday, June 26, 2022

Huffy ugyanúgy a második helyen végzett (ehhez a második futamon előzgetnie is kellett), ezúttal viszont már Nagy Dani is kiváló versenyt produkált, olyannyira, hogy egy rövid időre még az első helyet is átvette. Végül a negyedik helyen végzett, amivel 13 pontot tett hozzá Zengőék spanyolországi teljesítményéhez, a pilóták versenyében pedig két helyet ugrott előre, így a 14. helyen áll.

A legutóbbi futamok sztárja viszont egyértelműen Huffy, a brit sztárpilóta zsinórban három második helyet szállított, ezzel (holtversenyben) a harmadik helyen áll a pilóták versenyében, a spanyol hétvégén szerzett 51 pontjával pedig egészen a hatodik helyig rakétázta fel a Zengő Motorsport csapatát az istállók versenyében.

MOL Sportágak
MOL Csapat