Sztárokkal várja a magyar efoci-közösséget a MOL Gamer Kupa

2020. szeptember 23. szerda 10:08

Sztárokkal és a hazai FIFA közösség játékosaival indul útjára a különleges showműsor, amelyre október 1-től 14-ig bárki jelentkezhet. Penge vagy a kontrollerrel? Akkor itt a helyed!

Igazán egyedi versennyel lép a hazai videojáték-versenyek arénájába a MOL. A FIFA21 játékra épülő, MOL Gamer Magyar Kupa egyszerre esport verseny és szórakoztató showműsor. Nyolc híresség: előadóművészek, videósok, volt focisták, influenszerek és modellek várják játékostársaikat és kihívóikat a nagy megmérettetésen, az Xbox támogatásával.

Sztárcsapat tagjai között szerepel Köllő Babett színésznő, Meggyes Dávid gasztro-reality és kalandshow szereplő, Kempf Zozo vetélkedőműsor résztvevő, valamint Curtis rapper, dalszövegíró. A sztárcsapatot többek között Goodlike Youtube tartalomgyártó, Kulcsár Edina elismert véleményvezér és Szabó András Csuti műsorvezető színesíti. A sztárcsapat titkos résztvevőjét még homály fedi, de a közismerten nagy FIFA-játékos hamarosan leleplezésre kerül.

A versenyre a nevezés nyílt, az összes magyar FIFA-játékos indulhat! A selejtezőből továbbjutók - a meghívott profi FIFA játékosok mellett - egy-egy sztárral alkotnak majd párost, akivel közösen kell a döntőig menetelniük az élő stúdió adások keretében. Legendás kommentátorként Gundel Takács Gábor biztosítja a közvetítés színvonalát, a veterán esport kommentátorral, Gáspár Józseffel kiegészülve.

Elég komoly nyereményünk van!

Hozzájuk csatlakozik Pusztai Tamás Nessaj, akinek FIFA-ban és a valódi fociban is otthonosan mozgó videósként testhez illő lesz a MOL Gamer Magyar Kupa, hiszen ő volt a házigazdája a karantén alatt nagy sikerrel futó MOL Fehérvár Efoci Gálának is.

Óriási a tét, hiszen a MOL Gamer Magyar Kupagyőztes cím forog kockán, emellett az ország egyik első Xbox Series X-e talál majd gazdára! A nevezés mindenki számára nyitott, aki rendelkezik Xbox Live Gold előfizetéssel és az október 6-án megjelenő FIFA21 játékkal. A jelentkezés 2020.10.01-jén indul a molgamerkupa.hu weboldalon!

Az esemény Facebook-oldalát itt, az Instát itt, a hivatalos honlapot itt találod.