A MOL-csapat sztárjai téged is maguk közé várnak!

2019. március 20. szerda 13:02

Fiatal, tehetséges sportoló vagy, aki már bizonyította tudását, de gondot jelent a versenyekre utazás, vagy a felszerelés beszérzése? Pályázz, és nyerj a MOL Alapítvánnyal!

2019-ben ismét meghirdetjük a MOL Tehetségtámogató Program Sport pályázatot azoknak a 10-18 év közötti magyarországi általános és középiskolás diákoknak, akik jó eredményeket értek már el egy sportágban országos vagy nemzetközi versenyeken, de továbblépésükhöz anyagi segítségre van szükségük.

Pályázz, és élvezd te is a MOL támogatását!

Hogy milyen sportágban utazol, az számunkra mindegy, csak legyél egy magyarországi sportszervezet igazolt versenyzője, legyél magyar állampolgár és tanulj egy hazai közoktatási intézményben. Ha idén betöltöd a 10-et, de még az érettségi előtt állsz, és országos versenyen dobogóra állhattál a sportágadban, esetleg már nemzetközi szinten is az első tíz közé jutottál, akkor pont rád gondoltunk. 

Lépj a nyomdokaiba Péni Istvánnak, akit 2011 óta támogat a MOL Alapítvány. Az ifjúsági olimpiai bajnok, vb- és Eb-ezüstérmes sportlövő már biztosította helyét a tokiói olimpián, fejlődését nagyban elősegítette a MOL Alapítvány által nyújtott támogatás. Hallgassuk meg az érintettet: 

Fucsovics Marcit senkinek nem kell bemutatni, a nyíregyházi klasszis teniszező remek példa arra, hogy a MOL Alapítvány által támogatott fiatalokból könnyen válhatnak a MOL felnőtt csapatának szponzorált sportolóivá azok, akik hisznek magukban, és keményen dolgoznak a céljaikért. 

Babos Timi - Marci gyerekkori barátja - a MOL-csapat egyik koronaékszere, kétszeres páros világbajnok teniszező szintén a Tehetségtámogató Program tagjaként küzdötte fel magát arra a szintre, hogy a MOL profi csapatának fontos tagja lehet. A Grand Slam-győztes soproni klasszis szintén gyerekkora óta élvezi a vállalat támogatását. 

A pályázat részleteiről itt olvashatsz bővebben, regisztrálj az oldalon, küldd el a pályázatodat március 31-ig, és bízz benne, hogy a MOL Alapítvány kuratóriuma téged is kiválaszt május végén. Ha további információra van szükséged, fordulj bátran az alapítványhoz az infoKUKACmolalapitvanyPONThu címen. 

Hajrá, magyarok! Hajrá, MOL-csapat!

MOL Sportágak
MOL Csapat