Legyőzik-e bringával a MOL ifjú tehetségei Herczig Norbiékat?

2018. július 11. szerda 12:29

A MOL nagyszabású rendezvény keretein belül fogadta a Tehetségtámogató Program idei győzteseit. A helyszínen forgattunk.

A MOL 13 év alatt több, mint kétezer fiatal sportolót támogatott az Új Európa Alapítványon keresztül. A fiatal sportolók pályázatai közül idén 84-et választott ki az alapítvány kuratóriuma, a szakmai zsűri által jóváhagyott pályázók között összesen több, mint 30 millió forintot oszt szét a MOL.

A MOL-csapat klasszisai fogadták a jövő sztárjait

MOL Új Európa Alapítványa a Tehetségtámogató Program Sport pályázatának keretében 13. éve támogatja azokat a fiatal sportolókat, akik már bizonyították tehetségüket országos vagy nemzetközi versenyeken, de továbblépésükhöz anyagi segítségre van szükségük. Az idei évben a szakmai zsűri döntése alapján 84 egyéni sportoló részesült támogatásban. 2018-ban a támogatások összértéke meghaladja a 30 millió forintot.

A MOL által alapított Új Európa Alapítvány fennállása óta kiemelt figyelmet fordít a fiatal sportolók támogatására. A 2006-ban indított MOL Tehetségtámogató Sport Programban eszközvásárláshoz vagy útiköltséghez igényelhetnek támogatást azok a 10-18 év közötti tehetségek, akik már bizonyították rátermettségüket országos vagy nemzetközi versenyeken. Az elmúlt évek során több mint 2000 fiatal sportoló felkészülését segítette az Alapítvány, összesen 400 millió forintot meghaladó mértékben.

A legnagyobb példaképek

A Budapesten tartott eredményhirdetésen a MOL vezetői mellett Lubics  Szilvia ultramaratonista, Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, az Új Európa Alapítvány jószolgálati nagykövete, Nagy Viktor magyar válogatott vízilabdázó és Herczig Norbert négyszeres abszolút magyar bajnok raliversenyző is részt vett.

A helyszínen forgattunk:

 

MOL Sportágak
MOL Csapat