Láttad már Szilágyi Áront vetkőzni? - Indul a Bajnokok Viadala!

2020. május 14. csütörtök 11:13

Konzolos és ügyességi feladatokkal bombázzuk a MOL Csapat színe-javát a MOL Bajnokok Viadalán, ahol Tőrös Bazska kommentálása mellett csapnak össze sztárjaink.

A MOL-nál nem puszta szlogen, hogy “Most a törődés hajt”, Magyarország legnagyobb vállalata igyekszik tartalommal megtölteni az #egymasert és #torodeshajt hashtageket. A járványhelyzetben úgy éreztük, nemcsak az általunk támogatott sportolók, hanem az ő szurkolóik is megérdemlik a törődést, ezért úgy döntöttünk, az ideiglenes versenyböjt idején is megpróbáljuk szórakoztatni a MOL Csapat követőit.

Csapatunk tagjait a versenyzés élteti, ezért arra gondoltunk, egy vicces versenysorozatban eresztjük őket egymásnak - természetesen a legszigorúbb óvintézkedések mellett. Ez lett a MOL Bajnokok Viadala. Minden adásban három sportoló küzd meg egymással egy videojátékban és egy ügyességi kihívásban. A háromfős csoportok végeredménye kiadja a bajnokot, és persze az utolsó helyezettet is, akinek a sportolók által a műsor elején megadott “büntetéssel” kell szembenéznie. A jó hangulatú versengés előre garantált!

Elég mutatós a rajtrács

A MOL Bajnokok Viadala első játéknapján egyből sztárparádé várja a nézőket, az A csoportban ugyanis a kétszeres olimpiai bajnok kardvívó klasszis, Szilágyi Áron méri össze az erejét a MOL Racing Team négyszeres abszolút ralibajnok, Európa-bajnoki 5. Herczig Norberttel, illetve a MOL-Pick Szeged magyar bajnok és kupagyőztes beállósával, Bánhidi Bencével.

 
A MOL Bajnokok Viadala résztvevőit három csoportba osztottuk, és egyik hármas sem tűnik gyengébbnek a másiknál, hiszen a B csoportban a háromszoros olimpiai bajnok úszóklasszis, Hosszú Katinka, a páros világbajnok, Grand Slam-győztes teniszező, Babos Tímea, illetve a magyar gyorsasági autósport meghatározó figurája, a pilótakeltető Zengő Motorsport alapítója, Zengő Zoltán szerepel. A C csoportban az első számú magyar férfi teniszjátékos, Fucsovics Márton, az FC DAC és a magyar válogatott középpályása, Vida Máté, illetve a Zengő Motorsport sokszoros magyar bajnok pilótája, Kismarty-Lechner Gábor lép ringbe.

Láttad már Szilágyi Áront vetkőzni?

A valahol 90 és 120 perc közötti ÉLŐ adásokhoz igyekeztünk olyan versenyfeladatokat találni, amikben sportágából fakadóan senki nem indul komoly előnnyel a többiekkel szemben. Olyan sportágsemleges konzoljátékokat választottunk, amelyekben a győztes személye előre megtippelhetetlen, az viszont biztos, hogy a stúdióban - és remélhetőleg a képernyők előtt is - potyogni fognak a könnyek a nevetéstől.

Hasonló vezérfonal mellett indultunk el az ügyességi vetélkedőben is, erről első körben legyen elég annyi, hogy az első játéknap három férfiversenyzője egy rendhagyó sztriptízt mutat majd be. Bizonyám!

 
A hangulatról a SporTv amerikai sportokkal foglalkozó talkshowjának házigazdája, Tőrös “Bazska” Balázs gondoskodik majd, minden játéknapon lesz egy beszélgetés is a sportolókkal.

Figyeljétek a MOL Csapat Bajnokok Viadalának dedikált aloldalát, és a Facebook-oldalunkat, hamarosan még több infóval, szombaton pedig magával a versennyel érkezünk!

MOL Sportágak
MOL Csapat