Lubics Szilvi üdvözletét küldi a MOL-csapatnak

2018. április 14. szombat 10:18

Mielőtt nekivágott a Corfu Mountain Trailnek, Lubics Szilvia elküldte jókívánságait a MOL-csapatnak. Hajrá, Szilvi!

Lubics Szilvia már csak ilyen: ha valami nehéz, annak ő nekifeszül. Soha nem voltak a kedvencei a hegyi versenyeken, még a sivatagban is szívesebben fut, mint a sziklás lejtőkön és emelkedőkön, és pont ez az, amiért bevállalta a 2018-as Corfu Mountain Trailt. 

Az ultrafutó legenda motivációjáról, felkészüléséről és magáról a versenyről a Lubics Szilvivel készült beszélgetésünkből tudhat meg többet. 

Lubics Szilvi a pofonért utazik a korfui versenyre

Lubics Szilvia ultrafutónk péntektől az egyik legszebb görög szigeten, Korfun tartózkodik majd néhány napot, de szemben a legtöbb ide látogató magyarral, őt nem a Sissy-kastély, Paleokastritsa káprázatos tengerpartja, vagy Sidari sziklás meredélyei vonzzák a szigetre. A háromgyerekes nagykanizsai fogorvosnő egy pofonért utazik Görögországba.

A nagykanizsai fogorvosnő először indul ezen a versenyen, és ez kimondott célja is az idei szezonra: olyan helyekre megy, ahol még nem volt, és ezért plusz motivációt ad a táv teljesítése. Mielőtt nekiveselkedett a versenynek, Szilvia üzent a MOL-csapat olvasóinak is. 

MOL Sportágak
MOL Csapat