A MOL-Pick Szeged szélsője lett az év legjobb igazolása

2020. április 23. csütörtök 12:48

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) készített egy összeállítást, amely az idény legjobb igazolásaival foglalkozik a Bajnokok Ligájában. A lista élén MOL-Pick Szeged játékosa végzett.

Melyik nyári igazolásnak volt a legnagyobb hatása új csapatára?” – erre a felvetésekre kereste a választ az EHF hivatalos honlapja. A szavazás eredménye büszkeségre ad okot a MOL Csapatnál, hiszen a 2019-2020-as szezon legértékesebb igazolásának klubunk jobbszélsőjét, Bogdan Radivojevicset választották.

Az EHF szerint "Bogi" kiemelkedő teljesítménnyel rukkolt elő, élete eddigi legjobb formáját mutatta, összesen 63 gólt dobott a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. Radivojevics az Európa-bajnokságon is gólerősen játszott a szerb válogatottban, így összességében elmondható, hogy kiváló idényt futott.

Örülök ennek az elismerésnek, de nagy jelentőséget azért nem szabad neki tulajdonítani, hiszen a mi sportágunk csapatjáték, társak nélkül én sem lehetnék eredményes. Többször mondtam már, jó döntést hoztam, amikor Szegedre igazoltam."Remek edzői stábbal dolgozhatom, bíznak bennem, ennek megfelelően kellő önbizalommal rendelkezem, és ott áll mindig mögöttünk az a szurkolótábor, amely csodás, hatalmas erőt ad mindenkinek – nyilatkozta Bogdan Radivojevics.

Az idény legjobb igazolásai: 1. Bogdan Radivojevics (MOL-PICK SZEGED), 2. Rasmus Lauge (Telekom Veszprém), 3. Andreas Wolf (Kielce), 4. Luka Cindric (Barcelona), 5. Hugo Descat (Montpellier).

MOL Sportágak
MOL Csapat