Horvát balkezes lövő érkezik a MOL-Pick Szegedbe

2018. január 23. kedd 08:59

A MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata az év végéig kölcsönvette a horvát Nexe balkezes lövőjét, Ivan Srsent.

A szegedi klub egy ideje már próbál jobbátlövőt szerződtetni. Szerették volna ha Stanislav Kaspárek már a télen csatlakozik a csapathoz (a fürediek cseh átlövőjének nyártól érvényes a szerződése a MOL-Pick Szegeddel), azonban klubja, a Balatonfüred nem engedte el a játékost.

Ekkor került képbe a horvát RK Nexe Nasice 25 éves, 196 centiméter magas balkezes átlövője, Ivan Srsen. A szegediek közleményéből kiderül, hogy nem volt ismeretlen számukra a játékos, hiszen az elmúlt nyáron előbb az osztrák, majd a magyarkanizsai tornán is láthatták játszani. Srsen Metkovicban született, szerepelt a horvát kadett- és juniorválogatottban.

"Mindenképpen egy olyan kézilabdást kellett néznünk, aki szerepelhet a Bajnokok Ligájában is. Három hónapra érkezik hozzánk, bízunk benne, hogy nagy segítségünkre lesz. Amikor megtudta, hogy szerződtetni szeretnénk, akkor azt mondta, hogy akár futva is elindul Nasicéból, hogy Szegedre érjen minél hamarabb. Nagyon motivált, szeretne bizonyítani – nyilatkozta Marko Krivokapics, a MOL-PICK Szeged másodedzője a klub honlapján.

MOL Sportágak
MOL Csapat