Juan Carlos Pastort megerősítették a Szeged vezetőedzői posztján

2017. december 20. szerda 14:44

Megerősítette a posztján Juan Carlos Pastor vezetőedzőt a MOL-Pick Szeged vezetősége, és a tulajdonos, Csányi Sándor.

Az utóbbi időszak gyengébb eredményei miatt válságtanácskozást hívtak össze a MOL-Pick Szegednél, a klubvezetők Csányi Sándor tulajdonosnál jártak, ahol átbeszélték a csapat problémáit. A megbeszélés legfontosabb kérdése az volt, továbbra is Juan Carlos Pastor irányíthatja-e a csapatot.

"A beszámolót követően Csányi Sándor megerősítette pozíciójában Juan Carlos Pastor vezetőedzőt, továbbra is a spanyol szakemberrel képzeli el a jövőt, nincs edzőkérdés a csapatnál. A klubtulajdonos bízik abban, hogy a csapat azt az arcát mutatja majd, amit tavasszal láthattak a szurkolók" - olvasható a klub honlapján.

A szegediek közleményében olvasható az is, hogy Denis Bunticcsal közös megegyezéssel szerződést bontott a klub, pótlásáról jelenleg nincs szó, mert a jobbátlövő poszton két magyar válogatottal is rendelkezik a csapat Balogh Zsolt és Fekete Bálint személyében.

Néhány nappal ezelőtt a MOL-csapat Balogh Zsolttal beszélgetett a csapatot sújtó gondokról. 

Balogh Zsolt: A Veszprém elleni meccsen siklott ki a Szeged

A MOL-Pick Szeged augusztus 30-án játszotta a szezon első tétmeccsét, és egészen október végéig úgy tűnt, minden rendben halad. Becsúszott ugyan egy vereség a francia Nantes otthonában, ám ez távolról sem tűnt tragikusnak (azóta a Barca is kikapott Faluvégi Rudolféktól), hiszen utána Plockban és Zágrábban is nyerni tudott Juan Carlos Pastor csapata.

MOL Sportágak
MOL Csapat