Nem volt kérdés: elődöntős a kupában a MOL-Pick Szeged

2019. február 12. kedd 20:07

Sima győzelemmel jutott túl a Mezőkövesd elleni kupanegyeddöntőn a magyar bajnok MOL-PICK Szeged

Férfi kézilabda, Magyar Kupa, negyeddöntő.
MOL-PICK SZEGED – Mezőkövesdi KC 36–24 (17–11)
MOL-Pick Szeged: Sego – P. Rodríguez 5, Balogh 3, Bombac, Gaber 3, Bodó 3, Källman 4. Csere: Alilovic (kapus), Blazevic, Sigurmannsson 7/5, Maqueda, Canellas, Bánhidi 3, Zsitnyikov 2, Kaspárek 3, Sunajko 3. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Hétméteres: 5/5, ill. 1/1.
Kiállítás: 12, ill. 6 perc.

Nem sok kétséget hagyott a Szeged a Magyar Kupa négyes döntőjét illetően, hiszen 5-0-s rohammal kezdte a Mezőkövesd elleni mérkőzést. Az egykori szegedi játékos, Buday Dániel időt kért, és kicsit feljebb is kapaszkodott a kövesdi csapat, de a szegediek győzelmét nem fenyegette veszély egy pillanatra sem.

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged vezetőedzője: – Köszönjük szépen a Mezőkövesdnek, hogy belement a mérkőzés előrébb hozatalába, mert ezzel sokat segítenek nekünk. Így márciusban egész heteket gyakorolhatunk majd a fontos találkozóinkra. Három célunk volt az összecsapás előtt. A legfontosabb, hogy továbbjutottunk, valamint, hogy több játékosunk pihenhetett."Nagyon sajnáljuk, hogy Henigman a tegnapi edzésen megsérült, mert ma ő is játszhatott volna többet. A harmadik célunk a nyitott védekezés kipróbálása volt. Jól jött ez a meccs nekünk, elértük a céljainkat, de sokat kell még dolgoznunk, hogy nagy sikereket érjünk el áprilisban és májusban."

MOL Sportágak
MOL Csapat