Saját játékosával pótolja sérült beállósát a Szeged

2018. január 05. péntek 17:36

A fáradásos törést szenvedő Matej Gaber helyére visszahívja a Gyöngyösön kölcsönben szereplő Hegedűs Márkot a MOL-Pick Szeged.

Matej Gaber, a MOL-PICK Szeged játékosa a szlovén válogatott edzésén talpcsonttörést szenvedett, ami azt jelenti, hogy beállós hosszabb időre kidőlt, nem tud játszani, így a jövő héten kezdődő horvátországi Európa-bajnokságot is kihagyja. "Matejt Szlovéniában megműtötték – mondta a klub honlapjának dr. Szabó István csapatorvos. – Ez egy fáradásos törés volt, amely sajnos többször előfordul sportolóknál, mivel komoly terhelésnek van kitéve a lábuk, a beavatkozás pedig elengedhetetlen, mert így gyorsabb a gyógyulás. A felépülése minimum két hónapot vesz majd igénybe.

A MOL-PICK Szeged pedig lépett, az eddig Gyöngyösön szereplő Hegedüs Márkot visszarendeli a csapathoz, a beállós hétfőn már a csapatta kezdi meg a felkészülést.

"Két éve is hasonló volt a helyzet, akkor Cegléden szerepeltem kölcsönben, majd visszarendelt a csapatom. Akkor és most is váratlanul ért a döntés. Jövök, mert segíteni szeretnék, élni a lehetőséggel, mert az élettől most megint kaptam egy sanszot. Nagyon jól éreztem magam Gyöngyösön, remek társak között és kiváló csapatban szerepelhettem. Az őszi időszakban sérüléssel bajlódtam, szerencsére ez már a múlt, teljesen felépültem, és izgalommal várom az első edzést" - mondta a 25 éves beállós.

MOL Sportágak
MOL Csapat