Valentin-nap: Lebuktattuk a MOL-Pick Szeged férjeit

2020. február 14. péntek 12:29

Bodó Ricsi, Jorge Maqueda és Mirko Alilovic Valentin-napi szupertesztjét rögtönítélő bíróság, azaz Vivien, Macarena és Iva előtt tudták le a fiúk - felemás eredménnyel.

Csináltunk már olyan videót a MOL Csapatnak, ahol nagyon jól szórakoztunk. Szilágyi Áron Trónok Harca-különkiadása is vidám hangulatban telt, de sokat nevettünk akkor is, amikor belógtunk a MOL Aréna Sóstóba a nyitás előtt zsiványkodni a Vidi-játékosokkal, és ott volt Péni "Wyatt Earp" Istók sportlövős kunsztja sem volt semmi. De olyan, hogy az egész stáb a könnyeit törölgeti a nevetéstől, most először fordult elő.

A MOL-Pick Szegednél jártunk, és egy sima Valentin-napi különkiadást akartunk készíteni, ebből lett az alábbi videó. Kattints rá, ha érdekel, mennyire büfé Bodó Ricsi, Jorge Maqueda és Mirko Alilovic a házassági évfordulók dátumában, az első randik helyében, illetve párjuk kedvenc virágjának megnevezésében.

a

Muszáj volt rákeresnünk Mirkóék dalára, ami a Klapa Cambi nevű formáció Ne More Bit című slágere volt. Sok boldogságot kívánunk mindhárom párnak ezzel a valóban nagyszerű számmal!

 

MOL Sportágak
MOL Csapat