A MOL Aréna lesz Szlovákia legbiztonságosabb helye!

2020. október 22. csütörtök 12:46

A bérletes szurkolóit tesztelésre hívja a MOL Arénába az FC DAC, aki negatív eredményt produkál, az ott lehet a lelátón a Slovan Bratislava elleni örökrangadón.

A Szlovák Köztársaság Közegészségügyi Hivatalának 2020. október 14-én az OLP/8326/2020 ügyiratszám alatt kiadott, az új koronavírus terjedését megelőző intézkedésének D bekezdésében a DAC vezetősége talált egy passzust, amely lehetőséget ad a dunaszerdahelyieknek arra, hogy szurkolók előtt játsszák le a legnagyobb rangadót, a Slovan Bratislava elleni mérkőzést.

A törvény kimondja, hogy a tömegrendezvények általános tiltása alól kivételt képeznek, azaz megtarthatók azok a rendezvények, amelyeken minden résztvevő legfeljebb 12 órás negatív COVID–19-teszttel rendelkezik. Ennek fényében a klubnál úgy döntöttek, hogy a 2020/21-es idényre érvényes bérlettel rendelkező szurkolóknak díjmentesen biztosítják a COVID–19-antigénteszt elvégzését. A tesztelés 2020. október 25-én a MOL Aréna mellett kijelölt helyszíneken zajlik majd.

"Azt szeretnénk, ha a stadionba belépő szurkolók tökéletes biztonságban éreznék magukat. A MOL Aréna valóban biztonságos hely, hiszen itt mindenki ellenőrzött körülmények között élvezheti a mérkőzést, felidézve a telt házas találkozók felejthetetlen hangulatát" - olvasható a klub honlapján.

A tesztre itt lehet jelentkezni. A DAC-Slovan rangadót október 25-én, 16h-tól rendezik

MOL Sportágak
MOL Csapat