A MOL Fehérvár elköszönt Joan Carrillo vezetőedzőtől

2020. július 07. kedd 09:40

Ahogy arra számítani lehetett, a MOL Fehérvár új vezetőedző irányításával kezdi meg a következő szezont, miután a klub megköszönte Joan Carrillo munkáját.

A MOL Fehérvár vezetősége úgy döntött, a következő idényt már nem Joan Carrillo irányításával kezdi meg a cspat, a spanyol szakember távozik klubtól. Carrillo november 27-én kezdte második időszakát Székesfehérváron, a korábban a Vidivel bajnoki címet nyerő szakember az elmúlt hónapokban 27 tétmeccsen irányította a csapatot, 13 győzelem, 10 döntetlen és 4 vereség volt a mérlege.

Bíztunk abban, hogy Joan Carrillo vezetésével rátalál a győztes útra a csapat, korábbi munkája alapján megérdemelte az újabb lehetőséget a Vidiben, de sajnos a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után olyan folyamatok indultak el a csapatban és a játékosokban, ami miatt a váltás mellett kellett döntenünk - mondta Kovács Zoltán sportigazgató a klub honlapjának.

Carrillo attól a Marko Nikolictól vette át ősszel a csapat irányítását, akivel óriási sikereket, bajnoki címet és kupagyőzelmet ért el a Vidi, és bevezette a csapatot az Európa Liga csoportkörébe is, de a mögöttünk hagyott szezon már jobbára csak kudarcokat hozott. Érkezett Carrillo, de a spanyol sem tudta a meccsei felét megnyerni Fehérváron, ezért a váltás mellett döntött a klub.

 

MOL Sportágak
MOL Csapat