A MOL Fehérvár nyerte a Fejér megyei rangadót

2019. augusztus 11. vasárnap 21:27

A MOL Fehérvár FC 2-0-ra nyert a Puskás Akadémia FC otthonában az OTP Bank Liga második fordulójának vasárnapi játéknapján.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
Puskás Akadémia FC - MOL Fehérvár FC 0-2 (0-0)
Felcsút, 1712 néző, v.: Kassai
gólszerzők: Huszti (48., tizenegyesből), Futács (80.)
sárga lap: Nagy Zs. (10.), van Nieff (33.), Szolnoki (50.), Hadzsiev (76.), illetve Juhász R. (34.)

PAFC: Hegedüs L. - Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Nagy Zs. - Van Nieff, Radics (Tamás N., 79.) - Sós (Kiss T., 64.), Knezevic, Henty - Vanecek

MOL Fehérvár: Kovácsik - Nego, Juhász R., Fiola, Hangya - Kovács I., Hadzic (Petrjak, 79.), Pátkai, Huszti (Nikolov, 68.) - Hodzic (Milanov, 65.), Futács

A Fejér megyei rangadó első félidejében a Puskás játszott veszélyesebben, gyors, kombinatív támadásai többször okozott zavart a vendégvédelemben. A Fehérvár FC többet birtokolta a labdát, azonban ritkán jutott el a hazai kapuig, s ellenfeléhez hasonlóan nem talált a kapuba.

Fordulást követően azonnal megszerezte a vezetést a fehérvári csapat: a Kovács István buktatásáért megítélt tizenegyest Huszti Szabolcs lőtte magabiztosan Hegedüs Lajos kapujába. Felrázta a Puskást a kapott gól, mert néhány perc alatt három hatalmas lehetőséget hagyott ki.

A folytatásban is a hazaiak akarata érvényesült, sorra dolgozták ki a helyzeteket, ám mindet kihagyták vagy Kovácsik Ádám védett. A Fehérvár FC tíz perccel a rendes játékidő vége előtt döntötte el a meccset: Ivan Petrjak első labdaérintéséből kiugratta Futács Márkót, aki a kapust is kicselezve lőtt a hálóba.

MOL Sportágak
MOL Csapat