A Slovan elrontotta a MOL Aréna nyitóünnepségét

2019. február 16. szombat 19:12

Nem sikerült legyőznie a Slovant a szlovákiai derbin a DAC-nak, a pozsonyiak nyerték az első és a második helyezett csatáját a telt házas MOL Arénában.

Fortuna Liga, 19. forduló
FC DAC 1904 - Slovan Bratislava 0:1 (0:0)
MOL Aréna, 12 135 néző
Góllövő: 79. Šporar (11-esből)
Sárga lap: 84. Vida K., 91. Kalmár, ill. 66. Ljubičić, 91. Šporar, 92. Moha

DAC: Jedlička - Koštrna, Huk, Šatka, Blackman (85. Kone) - Vida M., Kalmár, Herc (85. Ronan) - Vida K., Taiwo (80. Čmelík), Tretyakov

Slovan: Greif - Suchockij, Božikov, Bajrić, Apau (37. Medvedev )- De Kamps, Ljubičić, Moha, Holman (86. Guzmics), Čavrić (91. Dražić) - Šporar

Telt ház, őrülete hangulat fogadta a csapatokat a dunaszerdahelyi MOL Arénában, ahol bő 12 ezer szurkoló várta a csúcsrangadót, ahol az első helyezett Slovan Bratislavát fogadta a DAC. 

Megvoltak a helyzetei a dunaszerdahelyieknek, akik a meccs bizonyos szakaszaiban a vendégek fölé is tudtak kerekedni, de a gól nem jött össze. A második félidőben, különösen a hajrában azonban már jobban játszottak a vendégek, és nem érdemtelenül harcolták ki a győzelmet, amit egy jogosnak tűnő 11-esből elért góllal szereztek meg. 

A lefújás előtti pillanatokban a DAC is kaphatott volna egy büntetőt, de a játékvezető sípja néma maradt egy pozsonyi tizenhatoson belüli kezezés után. A vereséggel a Slovan nagyon ellépett a mezőnytől, de hosszú még a tavasz. 

MOL Sportágak
MOL Csapat