Döntetlennel indult az FC DAC tavaszi hadjárata

2020. február 16. vasárnap 17:57

A dunaszerdahelyiek hazai pályán gólnélküli döntetlent játszottak a Senicével, így az első tavaszi forduló után maradtak a harmadik helyen a Fortuna Ligában.

Fortuna Liga, 19. forduló:
FC DAC 1904 - Senice 0:0
Sárga lap: 58. Kružliak, 66. Šimić, 80. Davis, 85. Schäfer, ill. 9. Meliš, 54. Yenne, 58. Didiba, 73. Totka, 85. Baumgartner

FC DAC: Száraz - Kružliak, Šimić, Beskorovainyi, Davis - Vida M. - Divković, Kalmár (K), Fábry, Vida K. (82. Ramirez) - Phillips (56. Schäfer)

Senice: Vorel - Addo, Didiba (K), Mihál - Cascardo, Totka, Baugartner, Yenne, Eneji - Meliš (90. Buchel), Akinyoola

Kiegyenlített meccset játszott a télen edzőváltáson áteső FC DAC az első tavaszi fordulóban, és nem is sikerült legyőznie a Senicét, a mérkőzés 0-0-ra végződött. A dunaszerdahelyiek játéka még nem elég pontos, ami nem is csoda, hiszen a téli szünetben vette át a csapat irányítását Helder Cristovao a távozó Peter Hyballától. 

A döntetlennel az első hely nem távolodott, hiszen a Slovan is ikszelt, a második hely azonban igen, mert a Zilina magabiztos győzelemmel kezdte a tavaszt, így két pontra leszakította a DAC-ot. A dunaszerdahelyiek a következő fordulóban a Ruzomberokhoz látogatnak.  

MOL Sportágak
MOL Csapat