Döntetlennel zárta a bajnoki szezont a MOL Fehérvár

2022. május 14. szombat 20:51

A MOL Fehérvár kétszer is egyenlítve, 2-2-es döntetlent játszott a vendég Paksi FC-vel szombaton az OTP Bank Liga utolsó fordulójában.

OTP Bank Liga, 33. forduló:
MOL Fehérvár FC - Paksi FC 2-2 (1-2)
MOL Aréna Sóstó, 4224 néző, v.: Berke
gólszerzők: Kodro (24.), Osváth (67., öngól) illetve Gyurkits (16.), Szabó J. (45+3.)
sárga lap: Sabanov (45+4.), illetve Ádám (30.)

MOL Fehérvár: Kovács D. - Nego, Rus, Stopira, Sabanov, Fiola - Rúben Pinto (Lednyev 67.), Makarenko (Bamgboye, 57.) - Kodro (Hangya, 86.), Nikolics, Dárdai P. (Bese 86.)

Paks: Rácz G. - Osváth (Nagy R., 82.), Kovács N., Szélpál, Vas G., Szabó J. - Windecker, Gyurkits (Balogh B., 67.), Szabó B. (Haraszti, 67.) - Ádám, Sajbán

Nagy iramban kezdődött a találkozó, a csapatok nem sokat törődtek a védekezéssel, így mindkét kapu többször forgott veszélyben. A Paks szerezte meg a vezetést Gyurkits Gergő első NB I-es góljával. Kenan Kodro révén gyorsan egyenlített a Fehérvár, majd a fehérváriak gyors egymásutánban kihagytak két ziccert. Ez meg is bosszulta magát, mert egy paksi szöglet után Szabó János ismét előnyhöz juttatta a vendégeket.

Fordulást követően sem lassítottak a felek, lüktető volt a játék, mindkét együttes küzdött az újabb gólért. Ami a Vidinek jött össze paksi segítséggel, mert Osváth Attila olyan szerencsétlenül ért bele egy beadásba, hogy az a saját kapujába vágódott. A végén még a Vidi szerzett egy gólt, de a VAR érvénytelenítette a találatot.

MOL Sportágak
MOL Csapat