Egy pontot megmentett a Sepsi kapusa Craiovában

2021. szeptember 14. kedd 09:38

Niczuly Roland büntetővédése kellett ahhoz, hogy legalább egy pontot szerezzen a Sepsi OSK Craiovában. A háromszékiek továbbra sem találják a győzelemhez vezető utat.

román bajnokság, alapszakasz, 8. forduló:
Universitatea Craiova–Sepsi OSK 1–1 (1–1)
Gólszerzők: Gustavo (32.), illetve Fofana (17.)

Universitatea: Pigliacelli – Vlădoiu (Cîmpanu, 58.), Găman, Constantin (Conte, 76.), Bancu – Gustavo (Baiaram, 81.), Screciu, Nistor, Houri – Ivan (Markovic, 80.), Koljic (Fedele, 76.)
Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov (Sousa, 46.), Ninaj, Mitrea, Dumitrescu (Ispas, 46.) – Păun (Gonzalez, 58.), Fofana, Aganovic (Ștefănescu, 90+5.) – Luckassen, Bojic, Csuncsukov (Damașcan, 81.)

Székelyhon.ro beszámolója szerint a mérkőzésen mindkét csapat meglehetősen lesgyanús helyzetből szerezte meg a gólját, de a győzelemhez talán a craiovaiak voltak közelebb, hiszen a második félidőben büntetőt is lőhettek, de Niczuly Roli kivédte az oltyánok kísérletét, így maradt az 1-1.

A Sepsinek ez volt a negyedik döntetlenje, és nyolc forduló után mindössze egy győzelemmel áll a székely csapat, ami összességében a 13. helyre elég. A szezon előtt megfogalmazott célokhoz képest elég rosszul áll a háromszékiek szénája. A következő fordulóban a meglepetéscsapat, az aradi UTA lesz a Sepsi ellenfele.

(Címlapkép: Szekelyhon.ro/Pinti Attila)

 

MOL Sportágak
MOL Csapat